Уеб Познания

Този раздел го посвещавам на онези от вас, които имат огромно влечение към  съвременните уеб технологии, но все още нямат голям опит /или въобще нямат/ в кодирането и уеб дизайна.

Ще се постарая информацията да достигне до Вас на достъпно ниво, за да схванете основата, която ще ви е необходима, за да успеете да се реализирате като бъдещи разработчици на софтуер.

Подготвил съм ви добре структурирана информация как да стартирате лесно и бързо да схванете основните понятия, за на навлезете в по-дълбоките дебри на уеб технологиите, без да губите ценно време. Във всяка една секция има раздел „Проекти“, в които може да видите, както и да изтеглите програмния код. Препоръчвам ви да изпробвате лично как той работи, като по този начин ще затвърдите вашите знания.

Тук е необходимо да Ви кажа, че ако в действителност желаете да просперирате в тази насока, препоръчвам ви да се запишете безплатно в Telerik Academy (www.telerikacademy.com). Там ще получите по-задълбочени познания, които ще ви направят кадърен софтуерен инженер, ако това е вашата цел, разбира се.

Бъдете постоянни, бъдете също така силно мотивирани и ще успеете! Желая ви успех!

За по-напредналите, скоро ще добавя интересни материали, така че посещавайте моят блог, ако ви харесват статиите, които разработвам. Надявам се те да ви бъдат полезни.

А сега – напред към: въведение в HTML